Och tiden går…

Nyårsdagen, den lägger sig som ett lock över året som gick. Nu är det dags att ta nya tag, men ändå … tänk om alla händelser från tidigare år finns kvar någonstans? Fast i en annan dimension.. eller på en annan frekvens? Medium brukar tala om ”cellminnen”, alltså att saker vi har upplevt för länge sen eller i ett tidigare liv finns lagrade i oss, och att händelser som har flera hundra år på nacken fortfarande kan påverka energierna i ett rum eller ett helt hem.. kanske hela världen?!

book of shadows

Kom på en gåta som skulle kunna verifiera ett sånt påstående och den lyder: ”Påverkas inte av tiden, hur långt tiden än är liden”? Svaret är ”minnen”, även ”händelser” är ett ord som passar in. De påverkas inte av tiden, åldras inte heller utan är lika klara oavsett hur länge sen det är som vi upplevde dem. Det är nog det enda vi bär med oss genom livet som förblir intakt.

Det förra året 2015 är ett av de värsta år jag upplevt; krig, terrordåd, jordbävningar, flyktingströmmar och inte nog med det, min älskade hund somnade in för gott, utöver att jag bröt armen men tack o lov så läker ju sånt.

Bild1111

Men tänk om det är så som medium påstår, att alla händelser finns lagrade någonstans, i universum, inom oss eller i våra hem! Onda och goda händelser som påverkar omgivningen och tillvaron för oss! Då är det bara att hoppas att det här året 2016 blir ett mer kärleksfullt år, jag menar så att balansen mellan gott och ont förblir ”neutral” och det onda inte tar över.

Gott Nytt År kära vänner! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s