Nymåne! Månskäran syns!

Är det något som har tyngt dig under en längre tid och som du behöver släppa? En situation du alltid hamnar i, en relation som är svår att balansera eller något helt annat som kräver förändring? Det kan även vara dags att tänka i nya banor, få in något som känns viktigt i ditt liv, något som har gnagt länge men som av olika orsaker inte har kunnat få uppmärksamhet…?

Med nymånen erbjuds vi ett tillfälle till nystart.

nymane

Varje nymåne ger dig en chans att fokusera på ditt liv, ge det lite extra uppmärksamhet då du kan bestämma dig för hur du vill ha det. Finns det något som du är missnöjd med så fundera på det och genomför sedan förändringen som krävs. Det kan vara en liten sak, men ofta handlar det om relationer.  Relationer som är komplicerade. Relationen till andra eller dig själv. Våga ta samtalet, våga oavsett vad. Om det handlar om dig själv så meditera (fundera ärligt utan omsvep eller ursäkter) på det. Ge dig själv utrymme och stillhet. Du kanske inte lyckas förändra allt med den här nymånen men du har i alla fall satt bollen i rullning. Vid nästa nymåne fortsätter du men nu befinner du dig redan i en förändring och kan fortsätta därifrån.

Nymånen kläcker idéer, ger dig inspiration och allt eftersom den växer till fullmåne så avger den allt mer kraft för att du skall orka gå i land med det du har föresatt dig. Förändringar eller nya projekt kan ta tid att förverkliga, men det lilla fröet du har sått med nymånen kommer alltid att påminna dig om vad du ville för att kunna leva ett harmoniskt liv. Den kunskapen finns redan inom dig, det gäller bara att plocka fram den vid rätt tillfälle. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s