Vargmåne

vargenSå kallas den, fullmånen i januari. Låter kallt eller hur, för man tänker genast på ”vargavinter”, åtskilliga minusgrader och knarrande fotsteg i snön, ja precis som vi har det just nu!

Ibland funderar jag över varför vissa människor alltid lägger märke till månfaserna och andra inte alls? Är det sån skillnad på oss? Är det samma människor som lägger märke till naturens svängningar kanske? För mig  är det jätteviktigt men jag vet att andra inte alls håller med och tycker att jag är lite knäpp som tänker på sånt! Men ta en titt på månen en sån här kväll, finns det någon planet i vårt solsystem som utstrålar en sån vänlighet, en sån avslappnande atmosfär och aura?

Så här vid fullmåne, den infaller redan dagen innan ”rätta fullmånen” och står i sin fulla kraft till dagen efter fullmåne, så kan man passa på att tanka lite energi från den. Tänk en sån kraft den har som kan flytta haven till o med! Så passa på att hämta lite kraft ifrån den om du har tid och lust!

Tänk dig att du ”tar månen i din hand”, placera den sedan ovanför ditt kronchakra – det sitter längst upp på huvudet – och affirmera att månens energi fyller din kropp från huvudet och hela vägen ner. Du ”ser” energierna fylla din kropp… Det är en slags meditation men man kan ju bara föreställa sig det också, kom ihåg att ”viljan övervinner allt” och ”tankens kraft är stark”.

Sedan får man inte glömma att tacka månen efteråt! Man tackar ju Gud i bön också så varför inte månen som ju är så uppenbar dessutom!

Jag önskar er alla en magisk fullmånehögtid! 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s