Diskbråck! :(

 

Det har inte blivit så mycket datortid de sista två dagarna och här är orsaken:

Diskbråck! 😦

Ont i ryggen kan man ju ha lite nu och då, men diskbråck är av en helt annan karaktär, minst sagt. Det börjar alltid med att jag får ”magkatarr”, tror jag för det känns så. I magen ”brinner en eld” och elden sprider sig ut åt sidan och ner mot höften. Jag gör vad som verkar mest logiskt just då; tar en eller ett par Novalucol och hjälper inte det så tar jag nästa magmedicin, Ranitidin eller Losec. Och tänk, nio gånger av tio så är det helt fel, det är inget fel på magen, det är ryggen som spökar!

yoga_böj

Nej, ibland hjälper inte ens yoga

Så då testar jag lasern, letar reda på de kotor som ömmar och oftast är det samma, kör ett par omgångar med lasern och genast känner jag hur det lättar – i magen..!? Men hur i hela… kan magen påverkas av ryggont kan man fråga? Ja än så länge förblir det en gåta för mig också men det funkar varenda gång. Så fort jag tar bort fokus ifrån magen och ägnar mig åt ryggbehandling istället så får jag snabba resultat. Den här gången tog det lite längre tid bara, för jag var så tvärsäker på att det kom ifrån magen och åt magmedicin några dagar helt i onödan alltså.

Promenader är ALLTID bra och vilken tur att jag har Ronja som alltid är pigg på en tur! Det går lite ”knaggligt” en sån här dag men en extra alvedon och lite tjurighet blir en ovärderlig hjälp på vägen. 😉

Man blir aldrig fullärd, den saken är klar men vilken tur då att man har en egen kropp som ”skräpar” av o till… tinnitusen däremot är något som jag inte kommer tillrätta med, även om jag har min egen teori om att det beror på för mycket sittande vid datorn.. Aldrig bullrar det så mycket i högra örat som efter en helkväll vid datorn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s