Det som får snötyngda grenar att gunga

 

moder_jord

Visst finns magin i naturen!

Plötsligt så började det att blåsa. Tallgrenarna gungade av och an i vinden och strax innan hade jag läst en artikel om ”telekinesi”. Det låter otroligt märkvärdigt och invecklat men det är hur naturligt som helst! Det handlar om den energi som behövs för att flytta ett föremål, eller som i det här fallet få en gren att röra sig. Egentligen är det ju inte vinden som gungar grenarna utan den energi som vinden har, och då behövs det samma mängd energi för att göra det som den delen av trädet, eller grenen, väger. En kraft med andra ord.

Allt är ju energi. Minns ni från fysiken i skolan: ”Energi kan aldrig förbrukas, bara övergå från en form till en annan”. Skulle man alltså kunna ”flytta” energi så vore det ju ingen konst att flytta saker heller. Det vore ju en himla stor hjälp här hemma, tänk att slippa plocka undan saker varenda dag och istället bara ”tänka bort dem”! 🙂 Samla ihop dem i en enda stor virvel och sedan bara öppna en skåpdörr och ”tänka in dem” i gömmorna! (Naturligtvis prydligt uppställda, annars har man ju det jobbet senare.)

Jag har haft en liknande upplevelse för några år sen, men då var det inte jag som ”tänkte” fram förflyttningen, den bara blev av sig själv om inte någon annan var närvarande förstås..? Det var när en hovkrats som jag behövde, för att kratsa hovarna på hästen, låg kvar uppe vid huset sedan dagen innan då jag hade tagit ur den ur fickan när jag skulle skaka av stallkläderna. Plötsligt så kom den bara nerdimpande från skyn! Jag hörde hur det ”rasslade till” i granen ovanför mig och trodde att det var en kotte, men det var alltså hovkratsen som egentligen borde ha legat kvar på verandan uppe vid huset. Och mycket riktigt så låg den inte kvar där när jag kom upp till huset igen heller ..

Man frågar sig vad det var för slags energi som kunde flytta den ner till mig, ca 100 m är det nog att gå, om man tar stigen. ”En skata” sa någon, men varför valde skatan då att släppa den så exakt att den hamnade mitt framför näsan på mig?

I vilket fall så går det att träna upp den här förmågan påstår man, men det kräver långvarig träning och noggrannhet. Man måste först och främst beräkna på ett ungefär hur mycket energi/kraft som krävs för att flytta föremålet, säg en tändsticka för enkelhetens skull. Man får börja med någonting som inte väger så mycket. Sedan fokusera och inte tappa bort fokus! Så fort man tappar fokus så återgår allt till noll igen och man får börja om. Det handlar också om att kunna visualisera, alltså att man ”ser” inom sig att det fungerar. Sedan träna och åter träna..

Jag tycker att sånt här är väldigt spännande, och om man tror att healing fungerar så är det egentligen ingenting som hindrar en från att testa den här formen av energiförflyttning heller! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s