Ny kompassriktning!

…Och idag när jag var ensam ”kvinna på täppan” så passade jag på att ta ut den rätta (kompassriktningen)! Jag njöt av dagen, som började med att jag gick till hästarna och gav dem morgonmål och sedan tog jag hunden med mig ut på en morgonpromenad. Det är så skönt på morgonen innan alla pensionärer hinner ut! 😉 Jag går ofta förbi ett gammal staket längst ut på nipan och när jag ser det, så tänker jag på hur fint det måste ha varit en gång i tiden.. vilket arbete man har lagt ner på att tillverka det, få det stadigt och samtidigt fint att titta på. På den tiden gjorde man allt för hand, det syns och det gör att jag  uppskattar staketet så här många år efteråt. Fast det är jag det ..

20160309_091349

När jag kom hem blev det kaffe förstås och en tunnbrödmacka med ost. Inget smakar så gott som efter en promenad, rena restaurangfikat!

Då kom jag på något som jag tänkt göra väldigt länge, skapa någonting men vad? Jag har ju de flesta grejerna ute på landet, ja till o med projektet med lampan fick jag lägga på is på grund av ”verktygsbrist”. Trist men då fick jag syn på mitt fastlagsris, det traditionella som ser lite ”vanligt tråkigt” ut med de vanliga vipporna i olika färger. Jag ska göra egna vippor tänkte jag! Och efter ett par timmar så blev det så här:

Jag hade ju både fjädrar och pärlor från den tiden då jag gjorde drömfångare, ja jag har några såna också.. 😉 Men jag blev nöjd med resultatet för jag fick fram det  ”jordnära” i riset. För mig är allt som har med naturen att göra magiskt. Ingenting sker så i skymundan men ändå mitt framför ögonen på oss, som naturens växlingar. Det vill jag hylla och framhålla på något sätt. Och det här blev ett av sätten. 🙂 Blessed be! ❤

Egentligen så borde en sån som jag inte bo i stan, även om jag har turen att få bo nära naturen, men inget är som vild natur. Och det är där som det sker magiska saker.. Det kommer jag att visa längre fram i vår när det blir enklare att förflytta sig i skogen och man inte behöver pulsa i halvmeter djup snö. Men fram tills dess så nöjer jag mig med skogen här utanför, som just nu är den bästa platsen jag vet för att få ny inspiration till nya projekt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s