Så kom värmen!

Åhh en sån härlig, solig och fantastisk helg vi har haft. Sol och fågelkvitter hela dagarna, nästan.. 😉 Jag har passat på att vara ute så mycket som möjligt, rensat bort pinnar från gården som Ronja har dragit med sig hem, framför allt, men jag har till o med kunnat räfsa bort lite löv, så torrt har det redan hunnit bli. Härligt! 🙂

20160409_162625

Tänk vad solen kan förändra oss! Från att ha gått omkring ihopkrupna, inbäddade i allsköns täcktyg, så lättar man på blixtlåset och låter vindarna blåsa bort den instängda ”vinterodören”, eller vad man kan kalla den. 😉 Och plötsligt så  händer det: Man sträcker på sig och låter våren ta över känslorna istället. Hur härligt som helst!

Jag tänkte att jag kunde lägga in några bilder från helgens upplevelser. Igår gick vi en promenad inte långt hemifrån, ändå var det som att komma till en helt ny plats. Så vacker utsikten var!

20160409_162612

Jag ääälskar stenar!

Stenar berättar en historia och man ser nästan på en gång om det har använts till någonting. De här stenarna bildade ”skyttevärn” för länge sedan, jag bor ju i en gammal regementsstad som numera har tappat sin identitet och är som vilken annan stad som helst, om man bortser från naturen runt omkring då, som är storslagen!

En annan sak jag älskar ändå mer: min bästa vän och följeslagare, Ronja eller Pia-Lotta, Tuva-Lisa, Lill-Pia o s v, kärt barn har många namn. Hon tyckte också att det var skönt ute i solen och passade på att njuta av fikapausen. ❤

Idag tog vi en promenad uppe i stugan som ligger tre mil härifrån. Kanadagässen hade anlänt… och det kunde inte Ronja motstå så hon slängde sig i det iskalla vattnet och simmade ut mot dem. Hon fick vända ganska snabbt när hon upptäckte hur kallt det var. 🙂 Är man riktigt skarpsynt så ser man gässen som små prickar ute i vattnet.

En oförglömlig helg när solen gassade för första gången det här året och man är så tacksam över det man får uppleva. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s