Det här är jag

En kvinna i ”mitt-emellan-åldern” som tassar fram på livets stig med öppna ögon och en nyfikenhet som aldrig verkar avta, och det är jag enormt tacksam över! Jag bor i Norrlands inland, på en plats som omges av storslagen natur där klimatet kan vara lika obarmhärtigt under vintern som det är behagligt på sommaren. Ändå finns det få saker här i livet som jag uppskattar så mycket som naturen och de djur jag omger mig med.

De sista åren har jag gått vidare med ännu ett intresse, fast det hör nära samman med mina tidigare; Magin i tillvaron, den jag alltid har omgett mig med under mina vandringar i skog och mark men som inte har kommit upp till ytan förrän nu. Kanske var jag inte mogen för det tidigare, det krävs en del erfarenhet och ”ups-and-downs” för att kunna se tillvaron ur detta speciella perspektiv. Inget är som man tror att det är, men man kan ha haft sina aningar…

Precis det kommer jag att berätta om här på bloggen, men även mycket annat förstås: Jag har många skiftande intressen och nu när jag går mot en ny era i mitt liv så hoppas jag att jag skall få mer tid att utveckla dem.

Välkommen in i min värld! 🙂

This is me!

A woman in the ”middle-between-age” who paws forward on the path of life with open eyes and a curiosity that never seems to subside, and for that I am enormously grateful! I live in inland Norrland, in a place surrounded by magnificent scenery where the climate can be just as relentless in the winter as it is pleasant in summer. Yet there are few things in life that I appreciate as much as the nature and the animals I surround myself with.

The last few years I have gone ahead with another interest, though it is closely related to my past; The magic of life, something I have always surrounded myself with during my walks in the forest, but that has not surfaced until now. Maybe I was not ready for it before, it requires some experience and ”ups-and-downs” in order to see life from this particular perspective. Nothing is as you think it is, but you may have had your hunches …

Precisely that, I will talk about here on the blog but also much more, of course: I have many different interests and now when I go to a new era in my life, I hope that I’ll have more time to develop them.

Welcome to my world! 🙂

6 svar till “Det här är jag

  1. Fantastic goods from you, man. Ive study your stuff ahead of and youre just as well amazing. I enjoy what youve got right here, adore what youre stating and the way you say it. You make it entertaining and you even now manage to help keep it wise. I cant wait to go through additional from you. That is really an incredible weblog.

    Gilla

  2. Hej fina du….Jag var ju tvungen att kika in här hos dig efter att du hade varit inne på min blogg. Till saken hör att jag skulle svara på din kommentar och jag var mer eller mindre sovande, så nu på morgonen skulle jag bara in och kolla så jag hade skickat svaret och då var kommentaren borta….haha. Tur att jag kom ihåg att du hade skrivit var du hade hittat min blogg…Jag ville bara tala om att jag är så tacksam för att du kikade in, det betyder så mycket och det är just det som gör att jag orkar kämpa vidare. Jag har ju även hittat en ny blogg att läsa. Din. Många kramar Mia

    Gilla

  3. Nej men va roligt att du tittar in till min lilla vrå! 🙂 Om sanningen ska fram så har jag också lite svårt att komma ihåg var eller när jag skriver kommentarer, det finns så många intressanta bloggar och din är definitivt en av dem! Ta hand om dig och jag hoppas vi ”träffs” snart igen! Kramar tillbaka!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s